Satakunnan Kortteliliiga 13.2. Punkalaitumella

Satakunnan Kortteliliiga Haastaja 2013 / Tervetuloa Punkalaitumelle 13.2.2022!

Järjestämme Kortteliliigan turnauksen Punkalaitumen liikuntahallilla, Vesilahdentie 11, Punkalaidun.

Olemme odottaneet kovasti, että pääsemme taas pelaamaan!

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueella voidaan sisätiloissa järjestää sellaisia yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joissa tilaisuuden henkilömäärä on korkeintaan 50 % kyseisessä tilassa sallittujen henkilöiden enimmäismäärästä. Päätös on voimassa 5.2. – 18.2.2022. Tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on ehkäistävä lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä itse määrittelemillään toimenpiteillä.

-Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä.
-Punkalaitumen liikuntahallin pihapiirissä on lasten leikkipaikka, ulkoliikunta-alue ja monitoimiareena. Suosittelemme peleihin alkulämmittelyä ulkona.
-Toivomme, että tarpeellinen määrä joukkueen huoltajia on mukana, mutta varsinainen yleisö ei saapuisi katsomoon. Punkalaitumen liikuntahalli kun on viihtyisä, mutta varsin kompakti.

-Meillä on pieni kioski: kahvia, teetä, pillimehua, sämpylöitä jne. Hinnat ovat pienet: euron kolikolla saa paljon, maksu käteisellä. Kannattaa varata siis kolikoita mukaan.

Mukavaa pelipäivää kaikille!

[Otteluohjelma Satakunnan Kortteliliiga Haastaja 2013 Salibandyliiton sivuilla: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/lansirannikko/kortteliliiga/ ]


Lisätiedot:
Risto Jaakkola
Puh. 050 532 8070